Hirdetés

Star Wars: rá is ülhetsz R2-D2-ra

|

No kéremszépen, most, hogy november van, már gondolni kell a nyárra - okos ember idejében és előre megtervez mindent.

Hirdetés

S vajon mi van akkor, ha a példában adott okos ember egyébként Star Wars rajongó is? Elég sok ilyen emberpéldányt ismerek.

Számukra - és persze mindenki másnak is - minden bizonnyal érdekes érzés lehet elképzelni, milyen lehet R2-D2-re (tudjátok Ártuditu) ráülni. Tudom, általában a Csillagok háborúja ellendrukkereket szokta a robot idegesíteni, pedig olyan kis aranyos, gömbölyded, nem lehet nem szeretni. De azért - valljuk be - bennetek is átfutott már a gondolat, hogy rá kéne ülni egyszer. Tömegigényt elégít ki ezek szerint a Thinkgeek (a világ legelborultabb jópofaság-boltjainak egyike) új terméke, amely nem más, mint egy R2-D2 strandszék. A történet további részeit ezen a linken olvashatjátok el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)