Hirdetés

Stronghold Crusader 2 - csúszik a megjelenés

|

A nagysikerű RTS folytatását pár hónappal későbbre tolták a fejlesztők, így lesz idejük teljesen befejezni azt. A késésnek nem, a törődésnek viszont örülünk.

Hirdetés

Ha egy játék idő előtt jelenik meg, az bizony senkinek sem jó. Mára a DICE is saját bőrén tanulta ezt meg, de a Firefly is beleszaladt a problémába még a Stronghold 3 megjelenése idején. A játékban annyi volt a bug mint égen a csillag, így nem csoda, hogy a rajongók nagyon durván lehúzták.

A Firefly kapott egy második lehetőséget, hogy kiküszöböljék a csorbát. Visszanyúltak a Stronghold Crusader-hez, előteremtették a fejlesztéshez szükséges anyagi hátteret, a Steam hozzáadta a maga achievement, voice chat és felhő rendszerét, és bumm, így lett a Choca... izé.. a Stronghold Crusader 2.

A Firefly közleményben adta a rajongók tudtára, sajnos mégsem készülnek el időre. A tavaszi megjelenés így nyárra tolódik, de mindezt a mi érdekünkben lépték meg a fejlesztők. "A hátralévő időben az új egységek és ostromgépek finomhangolásával foglalkozunk majd. Emellett lehetőségünk lesz számos bug és fagyás okának kijavítására, így a rajongók teljes pompájában élvezhetik majd a játékot. Tudjuk, hogy mihamarabb szeretnétek kézhez kapni a játékot, de a Crusader 2-t stabil, teljesen kész változatban szeretnénk elindítani" - olvasható a közleményben.

Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)