Hirdetés

Stratégiai vásárt tart a GOG, olcsó a világhódítás

|

Ha nem játszottatok mostanában stratégiai játékokkal, de szeretnétek visszaülni a parancsnoki székbe, akkor a GOG.com új akciós kínálata nektek szól.

Hirdetés

Sajnos minden jel arra utal, hogy a klasszikus, StarCraft stílusú RTS-ek korának leáldozott. A háború megváltozott, és mostanra mindenki csak lövöldözni és verekedni akar. A műfaj elmúlt néhány éve komoly viszontagságokkal nézett szembe, de szerencsére azért van egy-egy cím, ami időnként visszarángat minket a csatatérre.

A GOG.com most ezeket a játékokat szedte össze, és vágta le az árukat.

Hirdetés

Ha most felnéztek az üzlet akciós részlegére, akkor ott a legújabb kínálatban egy rakat, különböző ízesítésű stratégiai fogást találtok. A fantasy RPG/RTS keverék SpellForce-tól, a sci-fi űrhódító Galactic Civilization II-n át, a szervezett bűnözést szervező City of Gangstersig mindenből kaphattok egy kicsit. Érdemes átböngészni a teljes felhozatalt, mivel azt lapozgatva még 90 százalékos akciókat is találhattok.

A GOG stratégiai vására augusztus 29. reggeléig tart majd, így érdemes lesz gyorsan megfontolni, hogy mennyi pénzt szeretnétek világhódításra költeni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)