Hirdetés

Street Fighter V - modder állított vissza egy ellentmondásos animációt (videó)

|

R. Mika egyik animációját, vagy inkább annak a megváltoztatását sokan a Street Fighter V cenzúrájának tekintették, de egy moddal visszaállítható a korábbi verzió.

Hirdetés

A Street Fighter V megjelenése előtt kisebb botrányt kavart egy változtatás, amit a Capcom jónak látott eszközölni a játékon. R. Mika animációja, amiben az egyik különleges támadás előtt a saját fenekére csap, már régóta a Street Fighter-sorozat része, és ezúttal sem tűnt el igazán.

A készítők csupán annyit változtattak, hogy a mozdulatot már nem mutatják meg a képernyőn, de ettől függetlenül nem vették ki teljesen. Bár ez nem rendítette volna meg a sorozat alapjait, ez is elég volt hozzá, hogy sokan cenzúrát kiáltsanak és petíciók induljanak az animáció visszaállításáért. Mindez a Street Fighter V PC-s változata kapcsán viszont feleslegessé vált, ugyanis a bétából kibányászott fájlokra kicserélhetjük a végleges állományokat, mert a változtatásról csak a teszt után döntöttek a Capcomnál. Ha szeretnétek letölteni a modot, ebben a Reddit-threadben találtok róla minden infót, alább pedig megnézhetitek az eredeti animációt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)