Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt június legjobb játéka?

|

Csakis rajtatok múlik, hogy simán behúzza-e a győzelmet a Diablo IV, vagy megakadályozza ebben a Street Fighter 6, a Final Fantasy XVI, vagy egy másik júniusban megjelent játék.

Hirdetés

Ha pusztán a számokat nézzük, kevesebb újdonságot tartogatott számunkra az elmúlt 30 nap, mint az azt megelőző hónap, ám az összességében jobbnak mondható minőség bőven ellensúlyozta a csekélyebb mennyiséget. Mivel egytől-egyig kiváló értékeléseket kaptak a szaksajtótól, illetve mi is szerettük őket, előzetesen az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy a Diablo IV, a Street Fighter 6 és a Final Fantasy XVI meccseli majd le egymással, hogy melyikük hol foglal helyet a dobogón.

De annak az esélyét sem zárhatjuk ki, hogy meglepetésként teljesen már eredmény születik, és olyan alkotást hoztok ki győztesként, amelyikre nem számítunk. A sorrendet ezúttal is a ti szavazataitok fogják meghatározni.

Hirdetés

Maga a voksolás egyszerűbb nem is lehetne. Mindössze annyi a dolgotok, hogy ráböktök a felsorolt címek valamelyikére. Ezt amúgy egyszer tehetitek meg. Ha esetleg nem találjátok személyes kedvenceteket a listán, válasszátok a Más, megírom kommentben opciót. Emellett pedig szokás szerint lehetőséget adunk arra is, hogy ha csak az eredményre vagytok kíváncsiak, azt anélkül is megleshessétek, hogy bármilyen módon befolyásolnátok a szavazás állását.

Végezetül arra bátorítanánk titeket, hogy írjátok meg kommentben, miért adtátok voksotokat a kiválasztott játékra, de ha netán úgy vélitek, hogy a júniusi termésből egyetlen cím sem érdemli meg, hogy rá szavazzatok, annak is szívesen megismernénk az okát.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)