Hirdetés

Szia uram, 30 dollárért egy átszínezett Diablo 4 portál jöhet?

|

Újabb balhé kerekedett a Blizzard pofátlan mikrotranzakciós húzásai körül.

Hirdetés

Nem csak Elon Musk, hanem rajta kívül még sok más játékos is berágott a Diablo IV-re, amit hiába próbálnak a fejlesztők az egymást követő, igen vegyes fogadtatású szezonokkal életben tartani, nem járnak különösebb sikerrel. A legutóbbi Season 3 is hamar kudarcba fulladt, bár kezdetben hatalmas hype övezte azt, a lelombozó technikai problémák hamar tönkrevágták az élményt.

Ha pedig ez nem lenne elég, most egy újabb balhé középpontjába került a játék, ismételten a benne található mikrotranzakciók miatt. A jelenségre egy Reddit felhasználó, Mwatki20 hívta fel a figyelmet, aki észrevette, hogy csupán 20 dollár (nagyjából 7 ezer forint) ellenében, lehetőség van az utazáshoz szükséges portálok színét megváltoztató skinek megvásárlására.

Hirdetés

Sőt, igazából egészen pontosan egy 29,99 dolláros (kb. 11 ezer forintos) csomagról van szó, ami mellé még 1000 játékbeli fizetőeszközt, azaz Platinumot dobtak hozzá a fejlesztők, de ezen a ponton igazából ez már nem hogy segít, inkább csak tovább ront a helyzeten.

for different color portals? LMFAO Blizz!
byu/Mwatki20 indiablo4

Érthető módon, hatalmas port kavart a poszt, elszabadultak az indulatok, volt, aki a kommentek között egyenesen "sértőnek" nevezte azt hogy ez ilyen árazással egyáltalán bekerülhetett a játékba.

Volt olyan is, aki azt írta:

"Ennyiért már megveheted a Palworldöt is... csak szólok..."

Ha a nyilvánvalóan pofátlan árazás nem lenne elég, a skinek ráadásul osztályspecifikusak, így még a megvásárlásuk után is kompromisszumot kell kötnünk ahhoz, hogy gondtalanul használhassuk, élvezhessük ezeket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)