Hirdetés

Tapsi hapsira és barátaira cserélnek játékosokat egy közelgő NHL meccs közvetítésében

|

Erősen igyekszik felhajtást kelteni a MultiVersus fejlesztői.

Hirdetés

Hamarosan visszatér a Warner Bros. nagy verekedős játéka, ami jó hír a műfaj minden szerelmesének. A srácok átdolgoztak mindent a netkódtól a karaktereken át a fejlődési rendszerekig, és nagyon bíznak abban, hogy most, egy év után már tényleg olyan játékot tudnak adni nekünk, amivel mindenki szívesen játszik.

Hogy felhívják rá a figyelmet, összeálltak a National Hockey League-gel és TNT Sports-szal egy multiversusos hokimeccs kedvéért.

Hirdetés

A Colorado Avalanche és Vegas Golden Knights fognak összecsapni az NHL szezon következő meccse során. Az április 14-én esedékes találkozót a helyszínen mindenki a megszokott módon követheti majd, azonban otthon a meccset a TruTV-n vagy Maxen keresztül követő nézők a valódi játékosok helyett karaktereket láthatnak majd. A játékosok helyébe Tapsi hapsi, Batman és a többiek kerülnek, a pályát pedig a MultiVersus csatatere ihlette játéktér fogja helyettesíteni

Egy videóban kaptunk egy kis ízelítőt abból, hogy mi vár ránk:

Szóval ha valami Space Jam-szerű élményt akartok, akkor április 14-én érdemes lesz figyelni jégpályát. A MultiVersus maga egyébként május 28-án tér majd vissza.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)