Hirdetés

Tartalmas videón a Fallout: Nuevo Mexico játékmenete

|

A kiegészítő méretű mod visszacsábít minket a Fallout: New Vegas világába.

Hirdetés

A nyári Starfield bemutató után nem tudjuk nem azt érezni, hogy a Bethesda játékok rajongói és modderei hamarosan fontos elfoglaltságok tömegét kapják. A sci-fi RPG egy hatalmas, új világot fog megnyitni mind a vanilla kalandozók, mind az őrült modrajongók előtt, így a Fallout: Neuvo Mexico csapatának is össze kell majd kapnia magát.

Szerencsére úgy néz ki, hogy az Új-Mexikóban játszódó kiegészítő fejlesztői nem járnak messze a befejezéstől.

Hirdetés

A fejlesztők egy hatalmas DLC-vel fogják megtolni a Fallout: New Vegas világát, tele új kalandokkal, helyszínekkel és küldetésekkel. Ezekből most egy darabkát végig is nézhetünk a 18 perces játékmenet bemutatónak köszönhetően.

Mint minden hasonló projektnél, így itt is fontos észben tartani, hogy a végleges megjelenésre minden itt szereplő képkocka változhat. Sajnos megjelenési dátum még nincs, így nem tehetünk mást, mint hogy türelemmel várunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)