Hirdetés

Távozik a Microsofttól a Halo stúdiójának vezetője

|

Bonnie Ross, aki egyúttal a Microsoft egyik alelnöke is, 15 éve áll a 343 Industries élén.

Hirdetés

Váratlanul bejelentette, hogy 28 év után, amelyből 15-öt a Halo franchise gondozásával megbízott 343 Industries felügyeletével töltött, otthagyja a Microsoftot Bonnie Ross. Ebben a másfél évtizedben a Bungie örökébe lépett stúdió jellemzően külsős fejlesztőket is bevonva olyan játékokkal gyarapította a szériát, mint a Halo: Combat Evolved Anniversary, a Halo 4, a Halo: Spartan Assault, a Halo: The Master Chief Collection részét képező Halo 2 Anniversary, a Halo: Spartan Strike, a Halo 5: Guardians, a Halo Wars: Definitive Edition, a Halo Wars 2, a Halo Recruit, a Halo: Fireteam Raven, és tavaly a Halo Infinite.

Ross a Twitteren számolt be döntéséről, amit a családjában bekövetkezett egészségügyi problémával indokolt. Eredetileg addig szeretett volna maradni, amíg megjelenik a Winter Update, ám a dolgok - bármiről is legyen szó -, úgy alakultak, hogy nem várhatott tovább.

Hirdetés

A Microsoft közleményben hálálkodott Bonnie Rossnak mindazért, amit a Halo franchise-ért, a 343 Industriesért tett. Phil Spencer szintén köszönetet mondott neki. A Windows Central értesülései szerint Ross utódjául Pierre Hinzét nevezték ki, aki korábban produkciós vezető minőségben egyengette a Halo: The Master Chief Collection útját.

Egyúttal létrehoztak még két vezetői pozíciót is: a Halo Francise-ért felelős igazgató Bryan Koski lesz, míg az új üzleti és operatív igazgató Elizabeth Van Wyck.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)