Hirdetés

Te eltűnődtél már rajta, hogy milyen illata lehet egy chocobónak?

|

A Final Fantasy 7 Rebirth rendezője igen, és meg is osztotta a meglátásait.

Hirdetés

Tavaly a Final Fantasy XVI tartotta lázban a franchise rajongóit, idén pedig a PlayStation 5-exkluzív Final Fantasy VII Rebirth érkezésére várhatnak izgatottan, amelyben nemcsak Cloud és társai térnek majd vissza, hanem természetesen a széria egyik ikonikus eleme, a chocobók is. 

Ezek az óriási, többnyire sárgaként ábrázolt, de többféle színben is létező madarak fontos szerepet játszanak a Final Fantasy játékokban, hiszen hátasként szolgálnak a különböző karakterek számára, és különleges helyet foglalnak el a gamerek szívében is, sőt saját rajongótáboruk van. Nem véletlen hát, hogy amikor a Game Informer interjút készített a Final Fantasy VII Rebirth rendezőjével, akkor ezek a cuki fenevadak is szóba kerültek. 

Hirdetés

Hamaguchitól nem konkrétan azt kérdést kapta meg, hogy milyen illatuk van, hanem azt, hogy büdösek-e. A fejlesztő válasza valószínűleg meg fogja lepni azokat, akik azt hitték, hogy az aromájuk egy csirkééhez vagy a madarékhoz hasonlít, a rendező szerint nem ez a helyzet:

"Talán hasonlít a lovak szagához."

A videóban - amelyben Hamaguchi válaszolgatott a kérdésekre - az is kiderül, hogy Red XIII pontosan hogyan tud lovagolni a chocobókon úgy, hogy egy négylábú lény?

"A mancsaival szorosan belekapaszkodik a kötelekbe."

Arra a kérdésre pedig, hogy a csapattagok megjegyzéseket tesznek-e arra, hogy Red XIII miért próbál a sárga madarakon közlekedni, a fejlesztő azt mondta, hogy neki ez a természetes. Arra viszont már nem tudott válaszolni, hogy mi történik, ha a karakter farka végén lévő tűz kialszik: vajon meghal, mint a Pokémon univerzumban lévő Charmander? Ez valószínűleg soha nem fog kiderülni, de legalább a chocobók szagával kapcsolatban okosabbak lettünk. Ha érdekel a teljes interjú, íme: 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)