Hirdetés

Teljesen új IP-n dolgozhat a Wolfenstein szériát szállító MachineGames

|

Igen, lesz Wolfenstein 3, meg Indiana Jones is, de valami mást is tervez vélhetően a svéd csapat.

Hirdetés

A MachineGames neve leginkább a Wolfenstein játékok kapcsán lehet ismerős a legtöbbünknek, illetve mint az nemrégiben kiderült, a csapat gondozásában készül az utóbbi időben sokat pletykált Indiana Jones játék is. Egy szivárogtató szerint, azonban egy teljesen új projekten is dolgozik a stúdió mindezek mellett.

A Timur222 névre hallgató Twitter felhasználó állítása szerint nemrégiben arról értesült, hogy a Zenimax kezében lévő svéd csapat a Wolfenstein folytatása, illetve az Indiana Jones játék mellett egy még nem látott IP-n is dolgozik, ami azért is kifejezetten érdekes, mivel a meglévő két projekt már így is elég nagy szabásúnak tűnik, főleg a stúdió méretének tekintetében.

Bár a felhasználó nem számít különösebben ismert szivárogtatónak, állításait első sorban a különböző felületeken megjelenő álláshirdetésekre, és az ezzel kapcsolatos leírásokra alapozza, amik gyakran valóban árulkodóak lehetnek.

Hirdetés

Timur222 nemrégiben például azt is kiszúrta, hogy a Skull and Bones 120 millió dolláros költségvetéssel rendelkezik, illetve érdekes adatokat talált a Hogwarts Legacy kapcsán, melyek szerint a játékból jóval több példány fogyott, mint amire a Warner eredetileg számított, ezzel órási sikert aratva.

Ti mit gondoltok, ha tényleg lesz egy harmadik projekt, vajon mi lehetne az?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)