Hirdetés

Telltale Games - majdnem minden 75%-os árkedvezménnyel - holnaptól!

|

A Telltale Games épp most hét éves, ezért nagy kiárusításra szánta el magát.

Hirdetés

A leárazás gyakorlatilag mindenre vonatkozik (pólókra, figurákra, zenei CD-kre, játékokra is). 

A Back to the Future és a Puzzle Agent 2 sajna nincs benne az akcióban , de ezen kívül rengeteg minden benne van - könyvek, bögrék, zenei dvd/cd-k, rengeteg féle póló és persze a fent említett két játék kivételével az összes többi játék. Figyelem, az akció június hatodikán, azaz HOLNAP kezdődik és harmincadikáig tart, most érdemes kalandjátékosoknak, vagy jópofa pólókat, játékzenéket gyüjtőknek elővenni a pénztárcát/hitelkártyát. 

Előre szólok - minden bizonnyal a nagy érdeklődésre való tekintettel elég nagy lesz a forgalom a telltalegames.com - on, szóval tessék türelmesnek lenni. 

Előbb sikerült belépnem, és már most 75% kedvezménnyel adják a dolgokat - azonban sok póló csak backorder: azaz most kell fizetni érte és csak később szállítják. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)