Hirdetés

Tényleg a Quake 6-ot sikerült ellőni ezzel a nem is annyira finom utalással?

|

A legutóbbi Xbox Developer Direct során kiderült, hogy talán nem csak az Indiana Jones and the Great Circle az egyetlen újdonság, amin a MachineGames dolgozik.

Hirdetés

A MachineGames csapata nagyjából tíz évvel ezelőtt tört be a köztudatba, amikor is a Wolfenstein: The New Order című alkotásukkal teljesen újragondolták az id Software legendás sorozatát és egyúttal új életet leheltek a franchise-ba.

Látva a modern Wolfenstein-sorozat sikerét, sok rajongó joggal gondolhatta, hogy a stúdió a Quake szériával is megérdemelne egy esélyt, most pedig úgy tűnik, hogy valószínűleg készül valami a csapat műhelyében.

A legutóbbi Xbox Developer Direct nem csak az Indiana Jones and the Great Circle mutatkozott be, hanem egy kicsit a kulisszák mögé is belátást nyerhettünk, a rajongók pedig kiszúrták, hogy a stúdió egyik tábláján feltűnik a "Quake 6" felirat, alatta a jól ismert stilizált Q betűvel, ami a sorozat logója már az első epizód óta (ez a videóban 11 perc 34 másodperc környékén látszik).

Hirdetés

Nézzétek meg magatok is alább:

Íme egy pillanatkép, amin jól látható:

A legtöbben ezt egyértelmű célzásnak vették arra, hogy a MachineGames már dolgozik egy nagyszabású Quake játékon, ami a Quake Champions figyelembevételével vehető a hatodik résznek is. Egyébként sem elvetendő gondolat, hiszen a srácok korábban már foglalkoztak a sorozattal, ugyanis több pályacsomagot is csináltak a régi epizódokhoz.

Ti örülnétek, ha hirtelen bejelentenék a Quake 6-ot?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)