Hirdetés

Tényleg ez lenne a 2021-es új Call of Duty címe?

|

Ha valóban ez a 2021-es Call of Duty címe, akkor nem is kérdés, mikor játszódik az új rész

Hirdetés

Még a legújabb Call of Duty pletykát szállító ModernWarzone szerint is könnyen lehet, hogy csak egy munkacímről van szó, és nem ezzel a megjelöléssel kerül majd fel a 2021-es epizód a boltok polcaira, de azért ízlelgessük a friss íreket: a pletykák szerint ugyanis az új rész címe (avagy munkacíme) Call of Duty WWII: Vanguard lesz. 

Ennek tükrében pedig jelenthető (már amennyiben hitelesek a források), hogy az idei Call of Duty ismét a második világháború hadszíntereire kalauzolja el a játékosokat. 

Hirdetés

Korábban arról lehetett hallani, hogy az új CoD az '50-es években, egészen pontosan a koreai háború idején játszódik majd, de ahogy a mostani hírek, úgy azok a pletykák sem hivatalos forrásból érkeztek, simán lehet, hogy semmi sem igaz belőlük. Mivel elvileg a Sledgehammer szállítja az új részt, a második világháborús környezet passzolna a munkásságukba, elvégre nekik köszönhettük a 2017-es Call of Duty: WWII-t is.

Amíg az Activision nem leplezi le a 2021-es Call of Dutyt, addig nekünk csak a találgatás marad. De persze ez sem rossz dolog, most például rögvest elárulhatjátok lent, a kommentek között, hogy nektek bejönne egy újabb második világháborús CoD, vagy valamely más történelmi korszakban ragadnátok puskát szívesebben. Meséljetek! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)