Hirdetés

The Cursed Crusade - Ambitions Trailer

|

Egyre népszerűbbek a különböző középkori harcos rendekről szóló játékok. A soron következő ilyen alkotás a The Cursed Crusade lesz.

Hirdetés

A középkorban nagyon menő dolog volt egy olyan szervezethez tartozni, melynek tagjai bármit megtehettek az életben. Az Úr nevére hivatkozva visszaéltek minden helyzettel, miközben folyamatosan veszítették el lelkük különböző darabjait. Mikor aztán jött a végső számadás ideje, érthetetlenül pislogtak a nagy Kaszásra.

Az Atlus gondolt egy merészet és benyúlt a történelem tunikája alá. A serény motoszkálások közepette kitapintották a templomosok történetét. A még idén nyáron megjelenő alkotásuk főszereplője két rettenthetetlen lovag lesz, akik szeretnék megmenteni a bűnöktől megterhelt lelküket. A módszerek között nem válogatva mindent és mindenkit elpusztítanak, ami közéjük és kitűzött céljuk közé áll. A külső nézetes akciójátékban a közelharci tusakodások mellett a távolsági és a mágiával átitatott képességeinket is megvillanthatjuk majd. A produktum tenyerén hordozza a kooperatív mód lehetőségét, hiszen kalandjainkban egy hűséges harcostárs is osztozkodik fog. A legörömtelibb információt pedig ide a végére tartogattam. Az Atlus eddig túlnyomó többségében csak konzolokra jelentetett meg játékait, ám ezúttal a The Cursed Crusade PC-re is elkészül! Menjenek azok az ámenek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)