Hirdetés

The Elder Scrolls III: Morrowind - csorgassuk még a nyálunkat

|

Kevés olyan játék van - nem hogy sorozat - ami ennyi törődést kapna a rajongóitól. Szerencsére a The Elder Scrolls zseniális fanokat tudhat magáénak.

Hirdetés

A Morrowind is azon halhatatlan játékok közé tartozik, amiket a világ akkor is játszani fog, ha már PlayStation szériaszáma kétszámjegyű lesz. A Morrowindet sokféle módon igyekeztek eddig is rekreálni: Morroblivion néven a negyedik epizód motorjával és Skywind néven pedig a Skyrim motorjával. 

 

Most a Morrowind Rebirth 3.0 adott életjelet magáról, ami a Morrowindet saját motorjával igyekszik teljesen felújítani. A legutóbbi közzétett képen a nem kevés nosztalgiát előhozó Ebonheart erődöt láthatjuk új pompájában.

A mod mindemellett rengeteg fegyvert, tárgyat, javítást és lényt is hozzátesz a klasszishoz. Még pontosan nem tudjuk, hogy mikor érkezik, a fejlesztők csak sokat sejtetően annyit mondtak, hogy „hamarosan”. Legalább így nem csúszhat.

Az alkalmi Skyrim maratonok közepette a Morrowindnak is mindig jut idő, nemde?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)