Hirdetés

Ha Todd Howardon múlik, nem kap remastert a The Elder Scrolls III: Morrowind

|

A jelek szerint a klasszikus játék rendezője nem szeretné modern köntösben látni a kalandot.

Hirdetés

Sokak szerint a 2002-es The Elder Scrolls III: Morrowind volt a széria egyik legjobb darabja, így érthető, hogy sokan szívesen látnának egy remastered verziót belőle. A játék rendezője viszont egészen másképp vélekedik erről a témáról.

Hirdetés

Todd Howard egy The Guardian interjújában beszélt a remasterekről, és kiderült, hogy ő személy szerint nem újítaná fel a Morrowindet. Howard kitért arra, hogy a nagy cégek, mint a Sony, a Microsoft, vagy a Nintendo elég sokat tettek annak érdekében, hogy a régi játékokat is lehessen játszani az újabb konzolokon, és még azt is elárulta, hogy szerinte ez jobb megoldás, mint egy remaster.

Azt is megtudtuk, hogy a rendező szerint remek dolog a különféle tartalmak streamelése, és a technológiának köszönhetően a jövőben még könnyebb lesz majd elérni a játékokat is.

Bár a jelek szerint Howard nem akar ilyesmit, ti örülnétek egy felújított Morrowindnek? Vagy jobb a klasszikusokat saját formájukban és idejükben hagyni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)