Hirdetés

The Elder Scrolls Online - már konzolokon is beköltözhetsz

|

Aki eddig szomorúan élte a hajléktalan kalandorok mindennapjait, az ma este picit kényelmesebben hathatja álomra a fejét.

Hirdetés

A The Elder Scrolls Online PC-s játékosai már hónap elején lefoglalhatták és berendezhették saját otthonaikat, miközben konzolos társaik továbbra is a szabad ég alatt aludtak. Ez mától a múlté.

A mai nappal az ingyenes Homestead DLC PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik, ami azt jelenti, hogy a játékosok választhatnak egyet (vagy többet, ha húzza zsebeiket az arany) a 40 különböző házból, megvehetik, és berendezhetik azt.

Az otthonos légkör megteremtéséhez rengeteg bútor és dísztárgy került a játékba, ezeket pedig az új crafting foglalkozással lehet előállítani. Minden játékos valódi pénz elköltése nélkül veheti meg otthonát, csupán egy tutorial misszión kell végigfutni.

Egyébként nem kell attól tartani, hogy valakinek nem jut az adott kunyhóból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)