Hirdetés

The Godfather II - Első információk!

|

Mario Puzzo regénye alapján készült mozifilm korábban már kapott egy játékadaptációt, de a történet ezzel nem ért véget...

Hirdetés

John Riccitello egy chicago-i rendezvényen jelentette be, hogy az első Keresztapa-adaptáció sikertelensége ellenére nem adják fel a franchise-t és hamarosan, valamikor az év végén egy újabb rész érkezik.

godfather.jpg
 

Az Xbox World 360 magazin által közölt cikkből többek között az derült ki, hogy a játék a Sebhelyesarcú és a Total War egészséges elegyeként fog működni. A folytatás kevésbé áll majd közel a sandbox-hoz, ugyanis a GTA-ból ismert jellemvonások inkább háttérbe szorulnak és helyettük RTS és RPG vonások kapják a főszerepet. A történet a '60-as éve Amerikájában játszódik és olyan nagyvárosokban kalandozhatunk, mint New York, Havanna vagy Miami. Hat különböző "kaszt" közül választhatunk, melyek mindegyike saját háttértörténettel és 12 különböző "személyiséggel" rendelkezik majd. Ezen kasztok a következők: erőlegény, gyújtogató, tűzszerész,  gyógyitó,széftörő vagy mérnök. A rajtaütéseket, a család ügyeit és minden érdekes tevékenységet egy izometrikus nézetbe váltás során tudunk előcsalni. A fejlesztők ezt a megoldást "Don's View" módnak nevezték el

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)