Hirdetés

The Incredible Adventures of Van Helsing - Tetőtéri gameplay percek

|

A magyar illetőségű Neocore fejlesztőinek egyedi alkotása egyre inkább körvonalazódni látszik.

Hirdetés

A legelső mozgóanyag után a játékosok közül sokan temették a Neocore produktumát, ám az idő elteltével egyre többen vannak azon az állásponton, hogy ebből egy baromi jó játék is kisülhet.

A Rooftop Mayhem névre keresztelt, aktuális gameplay trailer a házak tetején való csatározásokat mutatja be és ha jobban megfigyeljük magát a játékmenetet, hasonlóságot vélhetünk felfedezni a Diablo-sorozattal, persze ezt csak halkan jegyzem meg. A független fejlesztőnek számító Neocore Games továbbra is bízik a The Incredible Adventures of Van Helsing sikerében, a fiatal szörnyvadász főszereplő pedig olyan alak, akitől minden ellenségnek van oka félni zsenge kora ellenére is. Van Helsing a gótikus-noir világban várhatóan fanyar humorral és szellemes párbeszédekkel, valamint változatos ellenfelekkel operál majd és igyekszik megtisztítani Borgovia utcáit a nyüzsgő lényektől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)