Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt, Call of Duty: Modern Warfare és Destiny 2 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Újdonságok helyett továbbra is korábban - akár sok évvel ezelőtt - megjelent játékokkal ütjük agyon az időt.

Hirdetés

Hiába no, válogatós fajta a miénk, csak azért, mert egy játék friss és ropogós, nem csábulunk el egykönnyen. Természetesen más a leányzó fekvése, amikor munkaköri kötelességről van szó, ám ez a hétvége most a pihenésé és a töltekezésé.

Hirdetés

HP - Megint megy a daráló a Modern Warfare-ben, bár a 10v10 Shipment után már nincs élet szerintem ebben a játékban, semmi nem képes ennyire szórakoztatni. Azért persze a Grid is folyamatosan visszacsábít pár körre, nagyon élvezetes versenyjáték, és az Assassin's Creed: Odyssey-ben is akad még tennivaló a túlvilágon, bár nem tudok megbarátkozni a pályatervezéssel. Még előttem van az alvilág és Atlantisz, remélem ott jobban érzem majd magam.

Paca - 2016-os volt a legfrissebb mentésem a The Witcher 3-ban, négy évet állt Geralt Novigrad közepén, de most elérkezett az idő, hogy folytassa kalandját. Félek, hogy megint addig fogok a mellékküldetésekkel szenvedni, hogy ráunok, úgyhogy próbálom tartani az egyensúlyt - egyben azt sem akarom, hogy hamar vége legyen, mert eléggé élvezem.

Szabi - A hétvégén költözés miatt jó eséllyel nem lesz időm játszani, de ha valamilyen csoda folytán a dobozok ki és bepakolása után beleférne egy kis lazítás, akkor valószínűleg a Destiny 2-ben irtanám a Fallenek hordáit, pár harcostárssal. Hála a GeForce Now-nak az öreg laptopomon is elfogadható minőségben megy a játék, és rádöbbentem, hogy rég volt dolgom ilyen élvezetes gunplayjel, mint amit Bungie itt megvalósított. 

Kivi - Az előző hétvégéhez hasonlóan maradok a Modern Warfare-nél. Megérkezett nemrég az új Hardhat térkép, aminek az eredeti, MW3-as verzióját egészen élveztem, úgyhogy kíváncsi leszek, mennyire lesz szórakoztató élmény ebben a játékban.

Mooseman - Belestem abba a hibába, hogy túltoltam a mellékküldetéseket a The Witcher 3-ban, ami miatt egy picit most megcsömörlöttem, de egyelőre nem adom fel. Megsegítem az északi népeket még Skelligén egy darabig, aztán irány Kaer Morhen, hogy azért a történettel is haladjak úgy röpke 76 óra után. Az Amazon Game Studios (Miért nem simán Amazon Games?. Olyan kacifántos mindig kimondani.) új játékát, a Crucible-t is meglesem a haverokkal. Kicsit sajnálom, hogy nem a tervezett New World MMO lett az első nagyobb szabású játékuk.

Csirke - Kíváncsiságtól vezérelve belekukkantok a Minecraft Dungeonsbe. Érdekel, hogy meg tud-e majd lepni a Mojang Studios és a Double Eleven új játéka, ami egyelőre nagyon úgy fest, mint egy gyorstalpaló a kistesónak, még a Diablo IV megjelenése előtt. 

Chava - Egyszerűen imádom a második világháború utáni Los Angeles utcaképét és amikor csak tehetem, fel és alá furikázok a városban, szerencsére megvárnak a bűnügyek. Ha ennyiből nem derült volna ki, akkor konkretizálom, hogy még mindig az L.A. Noire - azt hiszem, harmadik - végigjátszása köti le fölös energiáimat.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)