Hirdetés

Thriller Publishing - MicroProse veteránokkal a fedélzeten

|

A valaha meghatározó jelentőségű MicroProse régi munkatársai fejlesztőként és kiadóként működő vállalkozásba kezdtek.

Hirdetés

Még a GDC nyitónapján jelentette be J. W. Stealey, Fred Schmidt és Jum Bull, hogy újonnan alakult cégük, a Thriller Publishing számos, a New York Times bestseller-listáján szereplő szerzővel kötött megállapodást, akik történetekkel és karakterekkel szolgálnak majd jövőbeli multiplatform játékaikhoz. Az esetek többségében a Thriller rendelkezik a történet, a karakterek illetve a később ezek alapján születő regények, játékok, filmek, táblás játékok, stb.
Az austini székhellyel bíró Thriller vezetőségének tagjai egyenként legalább 20 év játékipari tapasztalattal bírnak, s MicroProse mellett olyan kiadók vezetésében vettek részt, mint az ORIGIN Systems, az Electronic Arts, az NCSoft, az Activision és a Mattel Electronics.
Jó kapcsolataik révén már sikeresen megállapodtak az amerikai, az ázsiai és az európai piac fontos szereplőivel, s gyakorlatila készen is áll a terjesztési hálózat.
Mint azt jelezték, szándékaik szerint főként katonai illetve kémkedés és kémelhárítás témára épülő AAA kategóriás, történetvezérelt játékokkal szeretnének foglalkozni, s egyetlen platformot sem hanyagolnak el.
Hamarosan bejelentik az első néhány szerző nevét, akik már kőkeményen dolgoznak a kért történeteken és karaktereken.
Természetesen más fejlesztők minőségi játékainak kiadását is szívesen vállalják majd.

További részleteket a Thriller Publishing honlapján találtok.

A kép illusztráció.

 

military.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)