Hirdetés

Több ezer Malenia-ölés után az Elden Ring legendája szögre akaszthatja a kardjait

|

Nagyon úgy néz ki, hogy Let Me Solo Her nem szólózza tovább a játék legdurvább ellenfelét.

Hirdetés

Let Me Solo Her egy legenda az Elden Ring közösségben. Ő az a játékos, akinek karaktere csak egy köcsögöt és két kardot hord (előbbit konkrétan a fején), időnként felbukkan, hogy egyedül mészárolja le mások mentéseinek Maleniáját - ő ugyebár a játék egyik (ha nem a) legkeményebb ellenfele. Sokan voltak hálásak neki az évek során (beleértve a kiadót), és ahogy teltek a hónapok, úgy gyűltek a Malenia-ölések: az amerikai IGN-nek adott nyilatkozata szerint LMSH úgy 6-7 ezerszer végezte ki a bosst.

Mostanra azonban a srác jelentősen ráunt a dologra. Úgy tűnik, hogy a Shadow of the Erdtree kiegészítő megjelenése előtt szabadságra megy a lovag.

Hirdetés

Ennek kapcsán így fogalmazott az említett interjúban:

"Azt hiszem eleget harcoltam Maleniákkal."

Nem túlozta el a záróbeszédet, de korai is lenne nyugdíjról és búcsúról beszélgetni. Let Me Solo Her nagyon izgatottnak tűnik a kiegészítő kapcsán, sőt. Alig várja, hogy megküzdhessen a titokzatos új főellenséggel:

"Az új boss kifejezetten érdekes, mivel Malenia elveszett családtagjának tűnik, és valószínűleg ugyanolyan nehéz lesz őt is legyűrni."

Nekünk ez úgy hangzik, mintha LMSH egy új hadjáratra készülne. Nem lennénk meglepve, ha jövőre már Let Me Solo Him névvel futna felénk a bilifejű legenda.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)