Hirdetés

Több mint 30 percnyi felvétel szivárgott ki a Suicide Squad: Kill the Justice League-ből

|

Várható volt, hogy lesznek olyanok, akiket teljesen hidegen hagy a titoktartási megállapodás.

Hirdetés

Javában zajlik a Suicide Squad: Kill the Justice League zárt béta tesztje, aminek időközben már a gépigényéről is lerántotta a leplet a Rocksteady. Noha a játékot már korábban sem kerülték el az iparági pletykák és szivárgások, azért az sejthető volt, hogy a mostani alfa teszt elrajtolásával még több részlet lát majd napvilágot.

Még annak ellenére is, hogy a készítők mindenkinek többször is a tudtára adták, hogy a jelenlegi próbakört teljes titoktartás övezi, így streamelni és feltölteni sem lehet belőle semmit. Persze ez valakit teljesen hidegen hagyott és nem is tartott sokáig, hogy világgá kürtölje, mit is látott.

Hirdetés

Egy Reddit-felhasználó ugyanis most egy posztban több mint 30 percnyi felvételt szivárogtatott ki a játékról, amiből számos érdekesség is kiderült. A játék nyitó képsoraiban ugyanis feltűnt többek között Batman, Flash és még a Zöld Lámpás, továbbá betekintést nyerhettünk a képességfákba is.

Csodával határos módon a felvételeket még nem sikerült eltávolítania a Warnernek, de erős a gyanúnk, hogy már javában dolgoznak a probléma megoldásán. A Suicide Squad: Kill the Justice League jelen állás szerint 2024. február 2-án fut majd be PC-re, PlayStation 5-re és az Xbox Series X|S konzolokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)