Hirdetés

Tom Clancy’s The Division - a Ubisoft bevezeti a tesztszervert

|

A Tom Clancy's The Division már az indulása óta szenved a kisebb nagyobb hiányosságoktól, amelyek elkerülhetőek lettek volna egy publikus tesztszerver bevezetésével. Aki késik, nem múlik alapon azonban a Ubisoft most mégis emellett döntött.

Hirdetés

Hatalmas potenciál volt a Tom Clancy's The Division-ben, amely sok kellemes órát kínált a játékosoknak, ugyanakkor számos sebből vérzett is, amin csak tovább rontottak a frissítések és az, hogy a fejlesztőcsapat nem volt éppen a helyzet magaslatán. Ezt sajnos a legelső DLC, az Underground indulása is megszenvedte, így a Ubisoft úgy döntött, hogy mielőtt kiadnák a többi csomagot, inkább kigyomlálják az összes hibát és javítják a játékélményt.  

Az 1.4-es frissítés lesz az a tapasz, amely megnyugvást hozhat és valamikor októberben debütálhat, azonban az eddigiekkel ellentétben nem rögtön élesedik majd. Rengeteg felhasználó jelezte a kiadó felé, hogy indítsanak egy publikus tesztszervert, ahol a megjelenés előtt próbálgatják a frissítéseket, a Ubisoft pedig hallgatott a bölcs javaslatra és a közeljövőben nyitni fog egy PC-s PTS-t (Public Test Server), ahová az 1.4-es patch is érkezik majd. Erről a megkésett újításról beszél a fenti videóban a népszerű videós, Arekkz is. 

Hogy az 1.4-es update pontosan milyen változtatásokat hoz magával, azt egy "Special Report" nevezetű livestreamben fogják részletezni nekünk az illetékesek szeptember 13-án, akkor valószínűleg a tesztszerverről is többet hallhatunk majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)