Hirdetés

Tom Clancy's The Division - nagyon könnyű megszívatni másokat

|

A The Division első néhány órája állítólag fantasztikus - legalábbis addig, amíg nem jön valaki, aki miatt nem tudunk továbbhaladni.

Hirdetés

Anno az egyik GameStar táborban azzal szórakoztunk, hogy a Left 4 Dead 2-ben mindig bezártuk az ajtót, ha valaki be akart jönni a menedéket nyújtó épületbe. Aztán megint kinyitottuk, és megint bezártuk az orra előtt, amíg aztán vagy meguntuk, vagy felállt, odajött, és személyesen kért meg minket, hogy ne.

A Tom Clancy's The Divisionben is hasonló módon lehet trollkodni másokkal, de még csak ajtót nyitogatni sem kell. Elég, ha beállunk az átjáróba, és a többiek nem fognak tudni átjutni rajtunk. Mivel csak a Dark Zone-ban lehet megtámadni egymást, nem opció, hogy lelőjük a továbbhaladást megakadályozó szerencsétlent. Néhányan nem csak álldogálnak, hanem tornáznak is közben, amitől még inkább szeretnénk odamenni hozzájuk, kivenni a lemezt a gépükből, majd belekarcolni valami nem szalonképeset. Abszurd, hogy ez megtörténhet, remélhetőleg a Ubisoft hamarosan tesz ellene.

Ez elenyésző ahhoz képest, hogy az új Nvidia driver kék halált okoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)