Hirdetés

Truck Mayhem - Dömperes száguldozás

|

Vasárnapi Játéközön.hu ajánlónkban egymásnak feszülnek a tonnás dömperek és betonkeverők.

Hirdetés

Gyermekkoromban számos kortársamhoz hasonlóan rajongtam a sztrádákon lomhamód közlekedő kamionok és egyéb, brutális vastartalommal büszkélkedő tehergépjárművek iránt. Sajnos eddig egyetlen alkalommal sem tudtam az autópályán 100-as tempó mellett letolni a személyautókat és versenyezni a betonkeverőkkel, veszélyes kemikáliákat szállító teherautókkal, dömperekkel.

Játéközön.hu ajánlónk vasárnapi darabja, a Truck Mayhem segítségével bepótolhatom lemaradásomat a tisztelt olvasókkal egyetemben. Habár személygépjárművekkel nem versenyezhetünk, minden más monstrummal igen. Célunk megnyerni az összes lehetséges versenyt és bizonyítani tudásunkat a különböző nehézségi szinteken. Egyszerű elképzelésre épülő versenyjáték, melyben a pályán elszórt cuccok gyűjtögetése mellett kénytelenek leszünk megbirkózni a nehezítésként felállított akadályokkal is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)