Hirdetés

Tudjátok, mi hiányzott már csak a Suicide Squad: Kill the Justice League-nek a megjelenés előtt? Pontosan, a Denuvo!

|

Annak ellenére, hogy állandó online kapcsolatot igényel a DC képregényekből táplálkozó kooperatív lövölde, a Warner és a Rocksteady nem bírta ki, hogy ne húzza rá a Denuvo DRM-et is.

Hirdetés

Egyike az év első AAA kategóriás címeinek a még 2020-ban beharangozott Suicide Squad: Kill the Justice Leage, amelyben a DC univerzum rosszcsontjaiból verbuvált Öngyilkos Osztag (Deadshot, Captain Boomerang, Harley Quinn, King Shark) azt a lehetetlenséggel határos feladatot kapja, hogy likvidálja a Brainiac befolyása alá került Igazság Ligája már-már félisteni hatalommal bíró szuperhőseit. Az, hogy a Rocksteady a feje tetejére állította a megszokott receptet, érdekes élményt ígér, amit sokak (főként az Arkham-széria rajongói) szemében beárnyékol, hogy mindezt szolgáltatásalapú játék formájában képzelte el.

Természetesen nincs kizárva, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice Leage rácáfol a borúlátó jóslatokra, és végül nagyobb sikert arat, mint Batman kalandjai - elvégre a Steamen most már tényleg bármi megtörténhet, milliók csúsztak rá a Palworldre is, - ugyanakkor a legfrissebb fejlemények nem egy PC-s játékost szemöldökráncolásra fognak késztetni.

Hirdetés

A Rocksteady és a Warner Bros. Games különösebb hírverés nélkül a nem túl népszerű piszkálás elleni megoldás, a Denuvo DRM védelme alá helyezte a kooperatív fókuszú lövöldét, mindezt a SteamDB szerint a közelmúltban vezették fel a steames terméklapra. A döntés elsőre szükségtelennek tűnhet, hiszen a játék még akkor is ragaszkodik az állandó online kapcsolathoz, ha botok társaságában vágunk neki a kampánynak. Viszont azt se feledjük, hogy a fejlesztők ígérete szerint valamikor a rajtot követően elérhetővé válik majd az offline mód is.

A Suicide Squad: Kill the Justice Leage február 2-án tárja szélesre Metropolis kapuit a játékosok előtt PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)