Hirdetés

Tudod, hogy miért van feltűrve V felsője a Cyberpunk 2077-ben?

|

Amennyire fontos a divat a távoli jövőben, annyira kusza a helyzet a főszereplő szerelésével kapcsolatban.

Hirdetés

A divat mindig is fontos eleme volt a cyberpunk világoknak. A jövőben mindenki nagyon menő akar lenni, így nyilván a Cyberpunk 2077-ben is számtalan különböző szerelésből válogathatunk.

Ezek között vannak kabátok és hosszú ujjú felsők is, de ezeknek V folyton feltűri az alsó részét. Mégis, amikor fotókat készítünk, vagy valamilyen más okból külső nézetből látjuk a karakterünket, akkor a hosszú ujj is lecsúszik.

Hirdetés

Felmerült a napokban a /r/CyberpunkGame subredditen, hogy miért történhet ez meg, és arra jutottak a rajongók, hogy valószínűleg a Mantis Blade, a csatlakozó bemenetek, és az átvezetők az okai. Nagyon bután nézne ki, ha a karakterünk felsőjének ujjain át lógna ki az ikonikus penge, vagy a pólónkból húznánk elő a kábeleket. Modokban ezt persze megoldották a rajongók, de más kérdés felrakni egy opcionális, rajongói extrát, és más szembenézni a textúrák helyzetének problémáival.

Talán majd a következő generációs cyberpunk játékban láthatunk olyan megoldásokat, hogy a Mantis Blade áttépi magát a kabátujjakon. Addig marad a feltűrés.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)