Hirdetés

Úgy halasztották el a RoboCop: Rogue City premierjét, hogy közben a frászt hozták a játékosokra

|

Elsőre másik, a mostaninál lényegesen távolabbi megjelenési dátumot tüntettek fel a játék mellett.

Hirdetés

Mivel az elmúlt két évtizedben kizárólag mobilos címekkel kellett beérnünk (utoljára 2023-ban látogatott el Alex Murphy PC-re és konzolokra, ami akkor PlayStation 2-t, az Xboxot és a GameCube-ot takarta), pár ütemet kihagyott a szívünk a RoboCop: Rogue City bejelentésekor. Még annak ellenére is így reagáltunk, hogy voltaképp nem bízunk vakon a Teyon munkájában, bár azt azért elismerjük, hogy hosszú utat tettek meg a srácok a rettenetes Rambo: The Video Game óta.

A 2019-ben megjelent Terminator: Resistance tagadhatatlanul magasabb színvonalat képvisel, ám tagadhatatlanul van még hova fejlődnie a csapatnak. És hogy sikerült-e bármelyik területen is előrelépniük, azt a Rogue City megjelenésekor zsűrizhetjük le.

Hirdetés

A premiert illetően néhány nappal ezelőttig még úgy számoltunk, hogy valamikor szeptember folyamán bújhatunk a félig ember, félig gép Alex Murphy bőrébe, hogy a detroiti rendőrség kötelékét erősítve leszámoljunk a várost káoszba taszító bűnbandákkal, ám a Nacon, a játék kiadója úgy döntött, hogy fű alatt elhalasztja a lövöldözés mellett nyomozói munkát is tartalmazó FPS-t. Az új időpont először a gamescomos trailer módosított leírásában bukkant fel, de hibásan, 2023 szeptembere helyett 2024. november 2. állt ott, mígnem valaki észbe kapott és korrigálta 2023. november 2-ára. Azóta frissült a játéki Wikipedia-szócikke, a Teyon megerősítette az X-en, a steames terméklapon viszont e hír írásának pillanatában még mindig szeptember olvasható. Valószínűleg sokkal egyszerűbb lett volna minden, ha a Nacon nyíltan kommunikál, és kertelés nélkül közli, hogy több időre van szüksége a projektnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)