Hirdetés

Úgy kezeli a Ubisoft a PC-s játékosokat, mintha ők lennének az Ali Babával összeakaszkodó negyven rabló

|

A Denuvo mellett egy másik szoftver is védi majd az Assassin's Creed Mirage-t a kalózoktól.

Hirdetés

A Ubisoft tegnap szállította a jó hírt, hogy aranylemezre került az Assassin's Creed sorozat idei epizódja, a Valhalla előzményeként is felfogható Mirage, ráadásul a megjelenési dátumot is megváltoztatták. Az idei az azonban szokatlan módon nem csúszik, épp ellenkezőleg: egy héttel korábban jelenik meg, hogy ne kelljen versenyeznie az október 12-én érkező Marvel's Spider-Man 2-vel.

Rossz hír azoknak, akik szeretnek mindent a Steam könyvtárukban tartani, hogy a Mirage elkerüli a Valve platformját, és csak a Ubisoft Connecten valamint az Epic Games Store-ban lesz elérhető.

Hirdetés

Ezeken a platformokon viszont komoly védelmet is kap, a sokak által gyűlölt Denuvo mellett ugyanis a VMProtectet is beépítik a játékba, hogy a crackereket kint tartsák. Ez persze nem hatalmas meglepetés, már a korábbi epizódokat is így óvta a kiadó, bár ennek ellenére mindig sikerült azokat feltörni. Az Assassin's Creed Origins kapcsán nagy port kavart, hogy a Denuvo miatt akadozott a játék, a szoftver atyja viszont azóta is igyekszik bizonyítani, hogy a védelmi rendszer nincs negatív hatással a teljesítményre. Ebből eddig sajnos semmit sem láttunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)