Hirdetés

Úgy tűnik, hamarosan konzolokra jön három S.T.A.L.K.E.R. játék

|

Már megjelenési dátum is felbukkant a S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone trilógiához.

Hirdetés

Frissítés: Meg is jelent.

Korábban írtuk: Ha minden jól megy, 2024. szeptember 5-én megjelenik a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, a GSC Game World legendás sorozatának következő része. Régóta készül már, a fejlesztők dolgát az orosz-ukrán háború sem tette könnyebbé, de jön, és már nem csak a PC-sek merülhetnek majd el a mutánsokkal és más veszélyekkel teli, lepusztult világban, hanem az Xbox Series X|S-en játszók is.

Hogy kellőképpen ráhangolódhasson mindenki, a csapat minden jel szerint újra kiadja az eddig megjelent három részt. Japán viszonteladók oldalain bukkant fel a S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone Trilogy, amelyben megtalálható a Shadow of Chernobyl, a Clear Sky, illetve a Call of Pripyat is. 

Nem először hallunk arról, hogy konzolokra is megjelenhetnek a most még PC-exkluzív játékok: 2022-ben egy orosz streamer szivárogtatott az első rész portjának létezéséről.

Hirdetés

Ha hihetünk a japán oldalaknak, a megjelenés 2024. június 27-én lesz esedékes, és ugyan célplatformként csak a PlayStation 4-et tüntették fel, meglepődnénk, ha Xboxokra nem adnák ki. Arra nem számítunk, hogy bármit újítanak a játékokon, de eredeti formájukban is élvezhetők.

A Microsoft ma este tart egy bemutatót, valószínű, hogy a csomagot ennek keretében jelentik majd be hivatalosan. Szólunk, ha többet tudunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)