Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a közösség menti meg a hátrahagyott Titanfall 2-t

|

A hónapok óta tartó szenvedésre kínál megoldást a Northstar.

Hirdetés

Rohan az idő. 2022-ben már hatéves lesz az EA és a Respawn Entertainment közös lövöldéje, az a Titanfall 2, amely a mai napig számos rajongóval rendelkezik. Lehetnének persze sokkal többen is, a fejlesztők azonban látszólag lemondtak a hónapok óta küszködő alkotásról.

Hiába a sok felháborodott játékos, a Respawn Entertainmentnek bőven van más feladata, ami miatt sajnos a Titanfall 2 úgy tűnt, örökre a feledésbe merül. Szerencsére a közösség megmutatta, hogy milyen erős, és létrehozott egy megoldást az élhetetlen helyzetre.

Hirdetés

A rendkívül szellemesen SaveTitanfall névre hallgató Twitter-felhasználó osztotta meg először a szuper hírt a rajongókkal. A leírásb szerint a Northstar mod lehetőséget ad a játékosoknak, hogy létrehozzák a saját szervereiket, egyelőre azonban csak PC-n.

A csomag a GitHubon elérhető és ugyan ez nem a legbarátságosabb weboldal az átlag felhasználóknak, a telepítés szerencsére kifejezetten egyszerű. A letöltött csomagot be kell másolni a Titanfall 2 mappájába, majd el kell indítani a NorthstarLauncher.exe fájlt. Ha minden jól ment, hamarosan jön is az értesítés, hogy a telepítés sikeres volt.

A mod fogadtatása kifejezetten pozitív. Minden PC-s játékos nagyon örül annak, hogy megszabadultak a játszhatatlan pingtől és a folyamatosan lebénuló szerverektől. Némi szomorkodásra legfeljebb az adhat okot, hogy a Northstar fejlesztői szerint az első Titanfall valószínűleg nem kap hasonló közösségi többjátékos támogatást eltérő működése miatt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ha titeket is érdekel a projekt és szívesen csatlakoznátok a Northstar közösségéhez, ide kattintva máris a mod Discord szerverén találhatjátok magatokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)