Hirdetés

Új koreai operátor csatlakozik a Rainbow Six: Siege csapatához

|

Ramet nem az óvatossága miatt fogjuk szeretni, hanem a BU-GI nevű hangos, brutális, de hatásos játékszeréért.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege talán a Ubisoft leghosszabb ideig támogatott szolgáltatása. A taktikai lövölde már a Year 8 Season 3-at kapja, ami azt jelenti, hogy több mint 8 évnyi tartalmi frissítést, egyensúlyhangolást és eseményt kapott. A közelgő szezon tovább gyarapítja a karakterek sorát Rammel, a koreai operátorral, akit majd a prémium battle pass megvásárlásával, vagy Renown és R6 valuták elköltésével oldhatunk fel.

Ram fel van szerelve egy speciális, BU-GI nevű auto-breacher eszközzel. A BU-GI valójában egy páncélozott drone, ami képes szétkapni az elpusztítható padklókat, lebontani a barikádok és szétszedni a Defenderek csapdáit.

Hirdetés

A cucc hangos, és könnyű kiszúrni, de kilőni már kevésbé. Megszabadulni csak akkor lehet tőle, ha lerobbantjuk az adott felületről, vagy az egyetlen gyengepontjára célzunk.

A szezonális frissítés egyébként régebbi karaktereket is helyrepofoz majd, így a Grim, Fuze és Frost játékosok nagy változásokra készülhetnek. A Year 8 Season 3 augusztus 29-én érkezik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)