Hirdetés

Új részletek és képek érkeztek a PC-s Nioh 2-höz

|

A Team Ninja többek között közzétette a Nioh 2 - The Complete Edition gépigényét is.

Hirdetés

A Team Ninja gyakorlatilag közel hibátlan munkát végzett a 2017-es Nioh folytatásával, a második rész minden szempontból jobb, több és mélyebb lett az elődjénél, az azóta megjelent DLC-kkel pedig a sztori is egyre gazdagabbá vált.

A Nioh 2 eddig a PlayStation 4 tulajok kiváltsága volt, de ez hamarosan megváltozik, mivel a KOEI Tecmo kiadja a játékot PlayStation 5-re és PC-re is, méghozzá az összes megjelent tartalmi csomaggal és grafikai tuninggal együtt. 

Most megkaptuk az első konkrétumokat is a PC-s Nioh 2 - The Complete Edition kapcsán. A fejlesztőcsapat szerint a kiadás támogatja a 4K-t, a HDR-t, az ultra-widescreent és a 144hz-es monitorokat.

Hirdetés

Kétfajta képfrissítési opció közül választhatunk majd: az egyik 60, a másik 120 fps-t enged, természetesen a teljesítmény is ehhez mérten változik. A PC-s játékosok testreszabhatják majd a billentyűkiosztást, de kontrollereket is használhatnak, azok is támogatva lesznek.

Emellett megérkeztek a rendszerkövetelmények is, ilyen vas kell a Nioh 2 futtatásához: 

Nioh 2 - The Complete Edition gépigény

Nioh 2 - The Complete Edition minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 8.1 64bit, Windows 10 64bit
Processzor: Intel Core i5 4460
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 970 4GB
RAM: 6 GB
Szabad hely: 85 GB

Nioh 2 - The Complete Edition ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64bit
Processzor: Intel Core i7 6700K
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER 6 GB
RAM: 16 GB
Szabad hely: 85 GB

Az alábbi galériában pedig megcsodálhatjátok, hogy milyen látványra számíthattok a játéktól PC-n:

A Nioh 2 - The Complete Edition február 5-én jelenik meg PC-re, a Steamen keresztül. Ezen a napon válik elérhetővé egyébként a PS4-es Complete Edition, a PS5-ös Nioh 2 Remastered, valamint utóbbi platformon a minden kalandot magába foglaló The Nioh Collection is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)