Hirdetés

Újabb forrás erősítette meg a 2021-es Call of Duty részleteit

|

Minden jel szerint készpénznek vehetjük, hogy mi lesz a címe, és hogy mikor játszódik.

Hirdetés

A Call of Duty pletykákat szállító ModernWarzone pár napja írta meg, hogy a 2021-es Call of Duty epizód várhatóan a második világháborúba visz minket vissza és a címe vagy munkacíme Vanguard lehet, és elvileg a Sledgehammer Games fogja szállítani az idei részt. Ezek már csak azért is érdekes információk, mivel korábban még azt beszélték - szintén nem hivatalosan -, hogy az '50-es években járunk majd és a koreai háborúban veszünk részt. 

Hirdetés

A bizonytalanságnak most a már jóval megbízhatóbb Eurogamer "oknyomozása" vethet véget, ugyanis a honlap forrásai szerint valóban a Sledgehammer Games dolgozik a széria új játékán, valóban a II. világháborúba kalauzol el minket és valóban Vanguard lesz a címe - utóbbi kapcsán úgy hallották, hogy bár változhat a megjelenésig, az Activision állítólag szeretné, ha ez maradna a végleges. Az időszakot azonban korrigálta az Eurogamer, ugyanis míg a ModernWarzone azt állította, hogy egy alternatív idővonalon mozoghatunk, ahol 1945 nem a második világégés végét jelentette, addig az új jelentés alapján egy hagyományos világháborús címet fogunk kapni, nem lesz játszadozás az idősíkokkal. 

Az Activision egyelőre még nem vetett véget a találgatásoknak a hivatalos leleplezéssel, de a korábbi nyilatkozatok alapján az biztosnak tűnik, hogy 2021 végén számíthatunk az új Call of Duty epizódra. Ti örülnétek az alternatív idővonalas ötletnek vagy inkább maradnátok a "klasszikus" háborúnál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)