Hirdetés

Újabb nagyszabású bemutatót tart az Xbox, ezúttal az EA, a Capcom és más kiadók játékaira fókuszál majd

|

Nem csak saját kiadású játékait tartja fontosnak előtérbe helyezni az Xbox Game Studios.

Hirdetés

Januárban jelentette be az Xbox, hogy idén négy, az Xbox Game Studios egyes csapatainál készülő játékot már biztosan megkapunk: májusban érkezik a Senua's Saga: Hellblade II, aztán valamikor az Indiana Jones and the Great Circle, az Avowed és az Ara: History Untold. Az Xbox Developer Directbe belefért még a Visions of Mana is, ami a Square Enix újdonsága.

Aztán február folyamán összeültek a vezetők, hogy elmondják, korábban PC- és Xbox-exkluzív játékok érkeznek PS5-re és Switchre, de a Nintendo bemutatójáig kellett várnunk, hogy kiderüljön, egész pontosan a Grounded, a Sea of Thieves, a Pentiment és a Hi-Fi Rush látogat konkurens platformokra.

Márciusban is lesz mit mondaniuk: március 6-án, 19:00-kor kezdődik az Xbox Partner Preview, ami a partnercégek újdonságaira fókuszál majd 30 percben.

Hirdetés

A teljes felhozatalt még nem ismerjük, de képviselteti magát a Capcom, a Nexon és az EA, továbbá annyit tudunk, hogy szó esik majd a Tales of Kenzera: Zauról, a Kunitsu-Gami: Path of the Goddessről, és a The First Berserker: Khazanról.

Minden fontos bejelentésről beszámolunk majd, de aki élőben nézné, akár magyar feliratot is beállíthat a YouTube-on.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)