Hirdetés

Újabb részletek derültek ki a Japánban játszódó Assassin's Creed főszereplőiről

|

Egy új jelentés az Assassin's Creed: Codename Red mindkét karakteréről mesélt.

Hirdetés

Egyre több pletyka és spekuláció születik a következő Assassin's Creed játékról, miközben a Ubisoft továbbra sem árult el többet a projektről annál, hogy a Ubisoft Québecnél készül, és egy nyitott világú shinobi fantáziát élhetünk majd át vele, fókuszban a lopakodással. Nem hivatalos forrásból azonban folyamatosan szállingóznak a részletek: márciusban azt hallottuk, hogy két játszható karakterre számíthatunk, egy férfira és egy nőre, akik teljesen eltérőek lesznek. 

Szeptemberben aztán az ismert bennfentes, Tom Henderson újabb információkat osztott meg, miszerint az egyikük egy női bérgyilkos lesz, a másik pedig egy afrikai menekült szamuráj, akit a spekulációk alapján egy valós személy, az 1500-as évek végén Japánban szolgált Yasuke ihlethetett. 

Hirdetés

Tom Henderson most ismét jelentkezett az Insider Gamingen, hogy megerősítsen pletykákat, és újabb füleseket adjon. A bennfentes forrásai szerint az Assassin's Creed: Codename Red egyik főhőse valóban Yasukén alapul majd, egy afrikai szamuráj lesz, de a története nem egyezik majd meg a valós változattal, azt átírták, hogy jobban igazodjék a játék sztorijához. Yasuke ebben fogolyként utazik egy rabszolgahajón, amit megtámadnak, és mindenkit megölnek rajta, beleértve a szerelmét is, de ő túléli. Yasukét ezután megmentik és Japánba viszik, ahol Nobunaga (a szengoku-korszak egyik legjelentősebb daimjója) szolgálatában megtanulja a szamurájok útját. Egyelőre nem tudni, hogy a Codename Redben is Yasukénak hívják-e majd, vagy megváltoztatja a Ubisoft. 

A másik főszereplőről pár hónapja állította azt egy Twitter/X-felhasználó, bizonyos j0nathan, hogy a Naoe névre hallgat, és apja halála miatt szeretne bosszút állni. Henderson forrásaira támaszkodva megerősítette ezt az infót, Naoe jelenleg Naoe Fujibayashi néven fut, és a legendás, valóban létezett Fujibayashi Nagato lánya (aki a három legnagyobb Iga-jonin egyike). Naoét láthattuk azon a képen, ami október végén kikerült a Ubisoft egyik vezető írójának LinkedIn-profiljára. 

Henderson beszámolója alapján a játék elején Naoe és Yasuke ádáz ellenségek, de később szövetségesekké válnak, mivel közös a céljuk: Japán egyesítése. Úgy tudják, hogy a Codename Redben fel fognak bukkanni más történelmi alakok is Fujibayashi Nagato és Oda Nobunaga mellett, mint Akechi Mitsuhide, Toyotomi Hideyoshi, Kōdai-in (Hideyoshi felesége), Oichi, Ashikaga Yoshiaki, Akechi Kagemitsu és sokan mások, például egy visszatérő karakter, Hattori Hanzo is. 

A kiemelt képen Yasuke illusztrációját láthatjátok, semmi köze a Codename Redhez!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)