Hirdetés

Umbrella Corps - csúszik a megjelenés, de kaptunk egy videót

|

Nem fog időben megjelenni a Resident Evil sorozat Umbrella Corps mellékága, egy új előzetessel vigasztalódhatunk.

Hirdetés

A Capcom bejelentette, hogy a korábbi tervekkel ellentétben csak idén június 21-én válik elérhetővé az Umbrella Corps.

Bátran ki lehet jelenteni, hogy a Resident Evil széria keményvonalas rajongói az eddig látottak alapján nem estek hasra az Umbrella Corps játéktól. A Resident Evil spin-off cím ráadásul az eddig tervezett megjelenési időpontot sem tudja tartani. Az új dátum bejelülése mellett azért még futotta a Capcom erejéből egy trailer kiadására is. Ebben az előzetesben a karakterek felszerelésein és azok sokrétű módosíthatóságán van a hangsúly. Remek dolog, hogy lehet színezni a fegyverek és páncélokat, sőt még matricákat is pakolhatunk rájuk, de én még mindig nem vagyok meggyőzve. Persze ettől azért lehetséges, hogy a végén kellemes meglepetés lesz a játék. Nézzétek meg az előzetest és döntsétek el ti, hogy szükség van-e minderre. 

Júniusban meglátjuk, hogy végül a fanyalgóknak lesz-e igazuk, vagy egy valóban élvezetes játékká válik a Resident Evil spin-off. Az Umbrella Corps kizárólag digitálisan érkezik PC-re és PlayStation 4-re. Az Xbox One ezúttal kimarad a szórásból. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)