Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - combos frissítéssel köszön be Drake

|

Az Uncharted 4 ma jelenik meg, és természetesen jár hozzá egy első napos frissítés is, amiben több van, mint hittük volna.

Hirdetés

Még jóval a megjelenés előtt felröppent a hír, hogy az Uncharted 4: A Thief's End már első nap egy 5GB-os frissítést fog kapni. Mint kiderült, ez így igaz, de több minden van a csomagban, mint azt elsőre gondoltuk.

Amikor ma elkezditek tolni Nathen Drake utolsó kalandját, akkor véletlenül se felejtsétek el letölteni a javítást. A patch nem csak karakter kinézeteket, egy modell nézegetőt, és egyéb extra dolgokat tartalmaz, de ráadásul a teljes többjátékos mód is a javításban lett elrejtve.

Egyébként egy második frissítés is letöltődik majd az 5GB után, de abban csak néhány bugjavítás található.

Az Uncharted 4: A Thief's End ma jelenik meg világszerte. Chava már gőzerővel teszteli, hamarosan jön a teszt is. Figyeljétek a GSO-t!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)