Hirdetés

Underwater Wars - Tűz a víz alá!

|

Az orosz Biart képtelen elszakadni a megszokott közegtől, így előző búváros játéka után vizes FPS-sel lep meg minket.

Hirdetés

A tavalyi Diver: Deep Water Adventures minden elemében tipikus budget kategóriás program volt. Közepes látvány, középszerű játékmenet, ám a hangokért felelős stúdió munkálatainak köszönhetően döbbenetes atmoszférával rendelkezett. Aki volt oly bátor és kipróbálta, s a kötelező tanpálya teljesítése után eljutott az első éles merülésig, az nem felejti el azt a pillanatot, amikor a hullámok összecsapnak a feje fölött, s a filmekből jól ismert hangok közepette megteszi első lépéseit az oly idegen közegben. Az már csak hab volt a tortán, hogy a közeli korallzátony mélyére hatolva az első üregben szembeúszott velem egy barátságtalan muréna. Szívroham...
A srácok jelenleg egy olyan FPS-en dolgoznak amelyben katonai búvároknak szánják a főszerepet. Az USA haditengerészetének kötelékét erősítve más, szövetséges államok búváraival együtt dolgozva őrizzük a világ rendjét, s a bálnák nyugalmát.
A közeljövőben játszódó alkotás egyelőre roppant képlékeny állapotban van, s a megjelenéssel megcélzott 2009 sincs túl közel. XBox 360 és középkategóriás pc-k tulajdonosai vívhatnak meg víz alatt és szárazföldön Kína, Észak-Korea, vagy éppenséggel Irán legjobbjaival a biEngine 1.1 által meghajtott játékban.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)