Hirdetés

UT III Titan Pack - Xbox 360 verzió indokoltan kilőve

|

Az Epic Games magyarázatot adott miért nem kapnak Unreal Tournament III Titan Pack kiegészítőt az Xbox 360 tulajdonosok.

Hirdetés

Március ötödikén hájas Unreal Tournament III Titan Pack kiegészítőt erőszakolhatunk merevlemezünk barázdáira, mint arról korábban tájékoztattuk tisztelt olvasóinkat, támogatott platformjai között nem szerepel az Xbox 360. Miután bejelentésre került az Epic Games valaha látott legnagyobb expanziója, számos felhasználó értetlenül fogadta a prioritást élvező PlayStation 3 - PC rendszereket és lehetséges magyarázatokat kerestek, vajon miért hanyagolják a Microsoft konzolját. Mielőtt létjogosultságot nyertek volna maguknak az elborult összeesküvés-elméletek Epic indoklás érkezett, melyben fő okként megemlítették a LIVE szolgáltatás által maximálisan támogatott fájlméretet. Emellett a Titan Pack kiegészítő tartalmai között hordozza az osztott képernyős támogatást (a 360 már támogatja), olyan pályákat, melyek az Xbox 360 verzióban már megtalálhatóak, valamint az beépített mod-böngésző szolgáltatást (a 360 nem támogatja eme funkciót).

ctfshaftut3.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)