Hirdetés

Utólag cenzúrázták Tifa dekoltázsát a Final Fantasy VII Remake-ben

|

Új megjelenést kapott a Rebirth-ben, így inkább visszamenőleg is cserélték a szettjét.

Hirdetés

Bár már jó pár év eltelt a Final Fantasy VII Remake megjelenése óta, még mindig egészen sokan pörgetik a Square Enix akció-szerepjátékát, ímmel-ámmal pedig még új frissítések is befutnak hozzá. Kifejezetten aktuálissá vált most, elsősorban a Remake-ben felvezetett sztoriszálat folytató Final Fantasy VII Rebirth miatt, ugyanis ennek következtében aktualizálniuk kellett egy-két dolgot a fejlesztőknek.

A Final Fantasy VII Remake ugyebár az eredeti játék történetének csak egy kis hányadát ölelte fel, így jutottunk el odaáig, hogy a sztori végén a csapat elhagyta Midgart. Ez a fejlesztés szempontjából annyit jelentett, hogy a készítőknek nem volt előzetesen szüksége a későbbi részekben felbukkanó karakterek és helyszínek kőbe vésett, pontos terveire.

Hirdetés

Volt azonban egy olyan átfedésben álló rész, ami a Final Fantasy VII Remake-ben is szerepelt, és most a folytatásban is feltűnik majd. Sőt, igazából már a Rebirth demójában is látható volt, így nem árulunk el olyan nagy titkot, hogy egészen pontosan a nibelheimi flashbackról van szó.

A szemfülesek kiszúrták, hogy a játék steames oldala szerint egy új patch futott be a Final Fantasy VII Remake Intergrade változatához, ami az abban a bizonyos jelenetben szereplő egyik karakter megjelenését, egészen pontosan Tifa öltözékét változtatta meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Remake-ben látható jelenetben Tifát egy cowboyszettbe öltöztették, míg a a Rebirth-ben már átdolgozták, kevésbé hivalkodó megjelenést,  többet takaró felsőt kapott. Tifa egyébként nagyjából 15 éves lehetett a nibelheimi flashback idején, szóval annyira nem lenne meglepő, ha kiderülne, hogy tényleg csak emiatt döntöttek úgy, hogy inkább megváltoztatják a ruházatát visszamenőleg is.

Természetesen a többség egyből cenzúrát kiáltott, de simán benne van a pakliban az is, hogy tényleg csak szerették volna a fejlesztők összhangba hozni a dolgokat a Final Fantasy VII Rebirth módosításaival, ami egyébként pár napon belül a nagyközönség számára is elérhetővé válik majd. Addig is a mi tesztünket itt olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)