Hirdetés

Ütős gameplay előzetest kapott az Avowed

|

A Pillars of Eternity játékok világában játszódó belső nézetes akció-RPG meggyőzően néz ki.

Hirdetés

Az Obsidian Entertainment olyan elképesztő játékokkal lepte már meg a játékosokat, mint a Fallout: New Vegas, a South Park: The Stick of Truth, a Tyranny vagy a Pillars of Eternity első és második része. A Pillars of Eternity III helyett azonban a stúdió az ugyanabban a világban, Eorában játszódó Avowedet készíti, amelyben belső nézetből élhetjük át annak ezernyi izgalmát és veszélyét. 

Azt hittük, hogy mivel idén a Starfielden van a hangsúly szerepjátékos tekintetben, a Microsoft nem fogja elterelni róla a figyelmet egy másik AAA-kategóriájú RPG-vel, de szerencsére az Xbox Games Showcase-ben szorítottak helyet némi Avowed gameplay-nek is. 

Hirdetés

A sztori szerint a Living Landset fedezhetjük fel, a titokzatos szigetet, amely tele van kalandokkal és veszélyekkel. Aedyr küldöttjeként egy terjedő járványról szóló pletykákat kell kivizsgálnunk, amelynek titka pusztulással fenyeget. Vajon meg tudjuk menteni a szigetet és a lelkünket anélkül, hogy bármelyiket is szétszakítanák? Az Avowedben erre kereshetjük majd a választ, az alábbi felvételnek köszönhetően pedig megkukkanthatjátok a nyomokban Skyrimre emlékeztető játékmenetet: 

Az Avowed megjelenésére sajnos csak valamikor 2024-ben számíthatunk, de nagyon várjuk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)