Hirdetés

Változik a Ubisoft+, még olcsóbban lehet hozzáférni a kiadó játékaihoz

|

Egy kicsit nehezebb lesz rajta kiigazodni, de ha sikerül, elég jól járunk.

Hirdetés

Mindig hálásak vagyunk, ha nem kell 25-28 ezer forintot fizetnünk egy-egy játékért. Legtöbbször leárazásoknak köszönhetően kerülhetjük el ezt, de számos előfizetéses szolgáltatás is van már, ami segít spórolni, lehetővé teszi, hogy a teljes ár töredékéért játszunk végig újdonságokat akár a megjelenés napjától kezdve.

A Ubisoft+ például a francia kiadó felhozatalát adja, és megtalálható benne a tavaly decemerben debütált Avatar: Frontiers of Pandora, valamint a héten megjelenő Prince of Persia: The Lost Crown is. Valószínűleg bekerül februárban a Skull & Bones, ami utolsó esély lehet a sikerre a hírhedt kalózos játéknak.

Hirdetés

Most egy kicsit változtattak rajta, de ezzel alapvetően jól járunk. Két előfizetési szintre bontották a csomagot:

  • A Ubisoft+ Classics az olcsóbb, ez PC-n és a PlayStation Plus Extra, valamint PlayStation Plus csomagok keretében PS4-en és PS5-ön érhető el, és kizárólag már korábban megjelent játékokat tartalmaz, szám szerint több mint 50-et, köztük a Far Cry 6-tal, a Rainbow Six Siege-dzsel, illetve a Watch Dogs: Legionnel. Ez havonta 7,99 euróba (kb. 3000 Ft-ba) kerül PC-n, konzolon pedig a PS Plus Extráért 5000 Ft-ot, a Premiumért 6000 Ft-ot kell fizetni.
  • A Ubisoft+ Premium PC-ken és Xbox konzolokon használható. PC-s könyvtára több mint 100 játékot tartalmaz, Xboxon ezek közül nem mind játszható, viszont minden új megjelenés azonnal bekerül, van, ami a hivatalos dátumnál is korábban (mint a PoP), és van, ami nem az alap, hanem valami extrákkal járó változatában. Ezért 17,99 eurót (kb. 7000 forintot) kérnek el havonta PC-n, de Xboxról (vagy az Xbox weboldalán keresztül) előfizetve csak 4990 Ft-ba kerül.

Aki eddig PC Access előfizető volt, változatlan áron használhatja a szolgáltatást, és pontosan ahhoz fér majd hozzá, amihez eddig.

A bejelentő sajtóközleményből megtudhattuk, hogy az előfizetők az Assassin's Creed és a Rainbow Six játékokat játsszák a legtöbben, de az Assassin's Creed Mirage és a The Crew Motorfest is hamar a népszerűségi lista élére tört. Minden tizedik előfizető olyan, aki még soha nem játszott semmilyen Ubisoft játékkal. Végül pedig arról is szó esett, hogy mikor érkezhetnek az Activision Blizzard játékai, amire annyit mondott Philippe Tremblay, az előfizetésért felelős igazgató, hogy dolgoznak az ügyön, és már nagyon izgatott miatta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)