Hirdetés

Újabb Vanquish képpel cukkol a Sega

|

Már egy ideje sugallja a SEGA, hogy a Vanquish kapcsán bejelent valamit, de még mindig nem árulja el, miről van szó. Viszont úgy tűnik, a mikort már tudjuk.

Hirdetés

A  Sega az elmúlt néhány napban kezdte el komolyan a Vanquish tease-elését. A srácok valamire biztosan készülnek, és a Bayonetta PC-s megjelenése óta mindenki arra gyanakszik, hogy a Vanquish PC portjáról van szó.

A legutóbbi teaser képen a 2017-es szám szerepelt, ami arra utalt, hogy még idén megkapjuk az új verziót. A mostani képen is van egy szám, méghozzá egy ötös. Reményeink szerint ez azt jelenti, hogy az aktuális hónapban megjön az akciójáték PC-s kiadása. Vagy valamelyik hónap 5-én. Mi szeretnénk az előbbiben hinni.

A kép nem ábrázol semmi különöset. Vagy egy kis darab a dobozképből, vagy az is lehet, hogy csak az égből. Akárhogy is, valami készül, és mi alig várjuk, hogy kiderüljön mi is az.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)