Hirdetés

Végre bekerül a Cyberpunk 2077-be egy funkció, amit még a megjelenés előtt ígértek a fejlesztők

|

A CD Projekt RED a 2.1-es frissítéssel orvosolja a játék egyik nagy hiányosságát, de nem csak emiatt lesz érdemes letölteni.

Hirdetés

Habár a fejlődési rendszert és sok mást is teljesen átgyúró 2.0-s patch, valamint a Phantom Liberty kiegészítő után arra számítottunk, hogy a CD Projekt RED most már tényleg elengedi a még 2020 decemberében megjelent belsőnézetes akció-RPG kezét, a csapat nyilvánvalóan nem végzett még. Egyrészt jelentkeztek új bugok, amiket kezelésbe kellett venniük, másrészt úgy érezhették a srácok, hogy tartoznak még pár aprósággal a vásárlóknak, köztük egy teljes mértékben funkcionáló metrórendszerrel, hogy ne csak azok vehessék igénybe a tömegközlekedést Night Cityben, akik felteszik a megfelelő modot.

Monika Janowska producer, Paweł Sasko quest director, valamint Amelia Kołat és Alicja Kozera community managerek egy Twitch-stream keretében jelentették be, hogy december 5-én, a digitálisan és dobozosan is kapható Cyberpunk 2077 Ultimate Editionnel egyszerre érkezik a 2.1-es patch. Ezzel megnyílik végre a játékosok előtt a város 19 metróállomása, melyek között gyorsutazhatunk, de ténylegesen együtt is zötykölődhetünk a tömeggel, ha ahhoz van kedvünk (ez bármikor átugorható). A metrórendszer azután válik elérhetővé, hogy túljutottunk a Konpeki Plazán.

Hirdetés

Noha már ez is szép búcsúajándék lenne, még távolról sem értünk az újdonságokat felsoroló lista végére, az olyan újdonságok részleteiről, mint hogy például több minőségi időt tölthetünk választott partnerünkkel, csak a megjelenés előtt rántják már le a leplet. Az ellenben kiderült, hogy kapunk egy hordozható rádiót, hogy akkor is a kedvenc adóinkat hallgathassuk, ha épp nem vezetünk. Amikor szkriptelt zene szól, illetve dialógusban vagyunk, automatikusan kikapcsol.

Felturbózzák továbbá a bossharcokat (különös tekintettel Adam Smasherre), és elérhetővé teszik az autóversenyzést Claire Russel küldetésláncán kívül is. Előbb persze az imént említett történetszállal kell végeznünk, de utána szabadon indulhatunk a futamokon, és ha nyerünk, akkor olcsóbban rendelhetünk új járgányokat az Auto Fixer. És hogy legyen mire elverni a pénzünket, még több verda kerül be a játékba, köztük Johnny Silverhand eredeti Porsche 911-e, amit egy vadonatúj küldetést abszolválva szerezhetünk meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyébként gyakrabban számíthatunk autós üldözésekre, bosszúszomjas bandatagok eredhetnek a nyomunkba, hogy megtorolják az őket ért korábbi sérelmeket, de az ellenfeleink sem nézik majd ölbe tett kézzel, hogy ha elcsaklizzuk a kocsijukat. Természetesen megfutamodás helyett harcba is szállhatunk velük. Ha motoron ülünk, akkor már késeket és baltákat is hozzájuk vághatunk, miközben látványos bedőléseket, egykerekezéseket és ugratásokat produkálunk, mert ezen is csiszolnak a fejlesztők.

Végezetül külön menübe rendezik át a fejlesztők az akadálymentesítést és a hozzáférhetőséget célzó opciókat, melyek közé bekerül a lehetőség, hogy a hackelős minijátéknál kikapcsoljuk a visszaszámlálást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)