Hirdetés

Végre mehet X360-on a Psyhonauts - vagy mégsem?

|

A sors iróniája: annak ellenére, hogy nem hozott túl nagy bevételt anno, Tim Schafer platform akció-kalandjátéka, a Psychonauts most hatalmas port kavart az Xbox 360-osok között, legalábbis abból a szempontból, hogy a legtöbben azon keseregtek: miért nem lehet futtatni Xbox 360-on ezt a régebbi Xbox címet, ugyanis nem volt visszafelé kompatibilis (sok más egyéb címhez hasonlóan). A Microsoft legújabb "backward compatible" listájába azonban bekerült ez a várva várt cím, tehát hamarosan futtathatjuk - vagy mégsem? A lista (amely pár érdekes címet tartalmazott) először felkerült a microsoft.comra, aztán eltűnt...

Hirdetés

"Még nem jelentettünk be semmit." - hangzott a Microsoft száraz és hivatalos válasza a furcsa történésekre. Valószínűleg egyébként arról lehet szó, hogy már elkészült a lista, de még nem volt hivatalosan engedélyezve és véletlenül előbb került ki, minthogy a fejesek rábólintottak volna. Mindenesetre drukkolunk a Psychonauts-nak, ahogy a Shenmue II-nek és az Indigo Profecy-nek (Fahrenheit) is, ugyanis ez a két remek kalandjáték is szerepelt az előkerült, majd kámforrá vált listán. (Ha most megnézitek, nem lesznek fent ezek a játékok.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)