Hirdetés

Végre tényleg jön a Diablo IV tesztszervere

|

A Blizzard mondogatja már egy ideje, hogy majd összedob egy PTR szervert a Diablo IV-hez, de egészen eddig nem volt ez több egy kósza ígéretnél.

Hirdetés

A szolgáltatásalapú játékok fejlesztői gyakran megnyitnak publikus tesztszervereket, amelyeken keresztül a rajongók rászabadulhatnak a még készülő tartalmakra. Ennek megvan az a nyilvánvaló előnye, hogy amikor tömegek vesznek kezükbe félkész újdonságokat, akkor hamar napvilágra kerülnek a bugok vagy az új elemekkel érkező problémák.

A Blizzard is kínál PTR (Public Test Realm) opciókat több játékához, de a Diablo IV tesztszervere csak nem akart befutni a megjelenés óta eltelt hónapokban. A Season 4-re készülve végre ez is eljöhet.

Hirdetés

A Diablo IV fejlesztői valami igazán nagyot ígérnek a következő szezonra, de ahhoz, hogy azt a lehető legjobb minőségben szállíthassák le, széles körű tesztelésre lesz szükség. Itt jön be a képbe a PTR, ami néhány héttel a Season 4 indulása előtt fog megnyílni. Pontos dátum még nincs, ám mivel április közepén jönne az új tartalom, valószínűleg nem kell sokat várnunk a tesztverzió felbukkanására.

A Blizzard új ARPG-je meglehetősen hullámzó teljesítményt mutatott. A szegényes Season 1 bukás volt, viszont a Season 2 sokakat visszahozott új játékmechanikáival, loot megoldásaival és bossharcaival. A Season 3 ezzel szemben megint bukdácsolásba fogott, ami azt jelenti, hogy a Diablo IV-nek egy igazán sikeres szezonra lenne szüksége a játékostábor bizalmának visszaszerzéséhez, pláne úgy, hogy közben a Last Epoch is belemart a piacába.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)