Hirdetés

Véradásra buzdít a Blizzard, és egy emberi vérrel töltött Diablo IV-es PC-t dob be ösztönzőnek

|

Bárki is építette a nyereményjátékhoz összerakott, folyadékhűtéses gamer konfigurációt, reméljük, hogy húzott hozzá kesztyűt.

Hirdetés

Nagyon fura kampánnyal állt elő épp a Blizzard, amihez bőven túltesz Megan Fox gyászbeszédein, ráadásul kifejezetten hasznos célt szolgál. Az Egyesült Államok minden egészséges, 18. életévét betöltött lakosa  elsétálhat vért adni a számára útba eső klinikára. Ha tud erről bizonyítékkal szolgálni, akkor azzal megtolhatja a Diablo IV véradási kampányának számlálóját. Az utóbbi azért fontos, mert minél magasabbra ér a számláló, annál több játékbeli jutalmat kap majd mindenki.

A kampány célja, hogy összegyűljön úgy 666 liternyi vér, és azzal megsegíthesse a Diablo IV közössége az Egyesült Államok egészségügyi szerveit.

Hirdetés

Mi jól járunk ezzel, hiszen egy rakat kozmetikai tárgyat kapunk majd, ahogy pörög a számláló, ráadásul minden amerikai játékosnak van esélye megnyerni egy folyadékhűtéses gaming PC-t, amit az tesz egyedivé, hogy a folyadékrendszerébe emberi vér kerül.

A kampány weboldalán olvasható FAQ szekció ragaszkodik hozzá, hogy valódi emberi vérről van szó, de ahhoz is, hogy "tartalmaz emberi vért". Mi arra tippelnénk, hogy valahol a keverékben van 2 csepp 0-s minta, de ez majd kiderül ha megnyeri valaki a PC-t. Sajnos mi ebben a nyereményjátékban nem vehetünk részt.

Azt a Blizzard egyébként még nem tisztázta, hogy a digitális ajándékok (fegyver transmog, hátas díszek stb.) globálisan elérhetővé válnak-e, de meglehetősen fura döntés lenne, ha azokat regionálisan lezárnák. Akárhogy is, minden kiderül majd november 20-án, a kampány végén.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)